Sly Tinker | A Bumpy Road To Succes

A Bumpy Road To Succes

Een eigen onderneming starten gaat zeker niet alleen over rozengeur en maneschijn.

Het begon met iets wat ikzelf een geweldig idee vond: de duppiering. Ik wilde die ring dolgraag aan de man brengen (of in dit geval ‘aan de vrouw’). Door mijn grote enthousiasme dacht ik niet na over alle bijzaken die het verkopen van de ring met zich mee zou brengen.
Hoe ging ik de ring maken?
Waar zou ik de materialen vandaan moeten halen?
Wat gaat me dat kosten?
Kortom: allerlei vragen die mij later slapelozen nachten zouden bezorgen.

Toch is er in een jaar tijd enorm veel gebeurd. Ik heb vele ideeën uitgewerkt, prachtige landen bezocht en unieke mensen ontmoet waarmee mooie samenwerkingen tot stand zijn gekomen. Het belangrijkste van alles: ik heb mijn droom waargemaakt. Mijn droom om een eigen onderneming te starten is uitgegroeid tot iets veel groters dan in eerste instantie de bedoeling was. Door de grote steun van mijn partner, familie en vrienden is het een droom geworden, waarvan ik nooit had durven dromen dat ie uit kwam. 

Sly Tinker doet momenteel alles zelf. Van foto’s tot social media en de webshop: pittige bezigheden wanneer je er een absolute leek in bent. Ik dacht mij bezig te kunnen houden met het ontwerpen van producten en die vervolgens op de markt te brengen. Het leek simpel, maar er kwam zo veel meer bij kijken. Het kostte me veel tijd en energie om te bereiken wat ik voor ogen had. Echter, al die inspanningen zijn het meer dan waard geweest.

Heb je ook een droom? Probeer die droom te verwezenlijken! Praat met mensen en deel je wensen. Hulp kan zomaar uit een onverwachte hoek komen.

Mijn droom leek in eerste instantie ook te mooi om waar te zijn. De ideeën die ik had waren moeilijk uit te voeren vanwege een budget in combinatie met schappelijke prijzen en unieke producten van buiten Europa. Toch is het gelukt! Het heeft mij enorm veel voldoening gegeven om mijn ‘creatieve’ ei kwijt te kunnen en deze leerzame weg te mogen belopen. Ik zie de ontwikkelingen van afgelopen maanden als een wijze les en een schitterende levenservaring.

Mijn partner zal overigens niet altijd zo blij met mij zijn geweest. Hij is mijn steun en toeverlaat in alles wat ik doe en alles wat ik voor ogen heb. Wanneer ik een idee had, stak hij zijn handen meteen uit de mouwen. Samen hebben we menigmaal tot in de vroege uurtjes doorgewerkt om producten of onderdelen daarvan te creëren.

Nu mogen wij alleen maar hopen dat jullie de producten van Sly Tinker als treasures gaan zien. Het ultieme doel is dan ook om succesvol te mogen zijn. Ik wil graag dat de schoonheid van de producten wordt ingezien zoals dat wij dat doen: pracht van over de hele wereld.

Ik heb de kans genomen en de sprong in het diepe gewaagd. Via deze weg wil ik graag iedereen bedanken die mij gesteund heeft in de afgelopen periode.

Tags: No tags

4 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *