Je ringmaat bepalen

Je bent online aan het shoppen en ziet een mooie ring. Het enige probleem is dat je niet weet welke ringmaat je nodig hebt. Wij hebben een paar tips om de juiste ringmaat te kiezen. Check hieronder hoe je dat doet!

Leg een smal strookje papier over je vingers.
Wikkel het rond de gewenste vinger.
Teken af waar het uiteinde van het strookje ophoudt.
Meet de afmeting in milimeters.

Je hebt nu de omtrek gemeten in millimeters. Dit is je ringmaat in de opties van het keuzemenu bij je bestelling. Een tweede manier is de diameter meten. Je neemt een ring die goed past en meet de diameter van de ring op in millimeters. Deze millimeters kun je vinden in de ringmaattabel. Voor onze producten check je de maten van Europa. Dit is je ringmaat in het keuzemenu van je bestelling.

Als je het nog altijd niet zeker weet, laat je dan opmeten bij een erkende juwelier. 

Sly Tinker | Ringmaat Tabel

Privacybeleid

Sly Tinker respecteert de privacy rechten van haar Finders en herkent het belang van het
beschermen van de informatie welke over hen verzameld zijn. Wij gebruiken jouw gegevens
om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen
wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Wij zullen jouw persoonlijke
gegevens niet aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking
stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Sly Tinker gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en jou van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer op prijs stelt, kun je je afmelden via de link onderaan elke mailing.

Als je bij Sly Tinker een account aanmaakt bewaren wij jouw gegevens op een Secure Server. In jouw account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Betaling & Postduiflevering

Betaling kan met behulp van bankoverschrijving of Ideal. Bij vooraf overmaken (bankoverschrijving) worden de producten pas verstuurd als de betaling binnen is. Ook beginnen wij pas na het ontvangen van de betaling aan verzoek -en maatwerk.

Betalingsgegevens zijn te vinden op de website en in de bevestigingsmail van aankoop.

Geschatte levertijd is 3 tot 14 dagen. De levertijd verschilt per product. Denk hierbij aan pre-order, handmade en maatwerk. Sly Tinker zal met finder contact houden over daadwerkelijk geschatte levertijd. Feel free om een persoonlijk berichtje te doen m.b.t. vragen over de levertijd van een specifiek product. 

Levering binnen Nederland is altijd gratis. Mocht je vanuit het buitenland willen bestellen neem dan per mail contact op met Sly Tinker voor verzendkosten en betaalinformatie.

Retourneren

Jammer dat de treasure toch niet helemaal is waar je op gehoopt had. Maar dit kan gebeuren.

1. Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren.
Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden.

2. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. voorzien van aangehecht kaartje en indien verpakt, in de originele verpakking te zitten. Inclusief gratis geleverde items.

3. Indien u goederen wilt retourneren, dient dit per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan
info@slytinker.nl, en volg onze retour procedure . De kosten van de retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.

4. De artikelen moeten in originele staat van verzending zijn, ongedragen, voorzien van aangehechte labels en in originele verpakking.

5. Bewaar te allen tijde, mits beschikbaar, het verzendbewijs van de retourzending tot de
retour bevestiging van Sly Tinker is ontvangen. Mocht de retourzending zoek raken, dan heeft Sly Tinker een bewijs van verzending nodig om eventueel over te gaan tot een schadevergoeding.

6. Sly Tinker accepteert uitsluitend retourzendingen die voldoen aan de hierboven beschreven voorwaarden. Als Sly Tinker de retourzending heeft ontvangen, wordt dit per e-mail bevestigd aan de klant.

7. Bij retourneren zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.