Sly Tinker | India

Treasures From India

Uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan en ging ik op zoek naar iemand die mijn ideeën in praktijk kan uitvoeren. Van Thailand tot China, waarna ik uitkwam in India. Daar ontmoette ik een edelsmid, genaamd Anurang. Met hem heb ik een deel van deze bijzondere collectie ontworpen. Bij Anurang kan alles, en is alles mogelijk!

Het duppie

Een combi van een inspirerende reis door het authentieke Cuba en een chaotische
opruimdag in mijn kledingkamertje. In Cuba viel mijn oog op een bijzondere muntring en
thuis stuitte ik op het ‘über schattige dubbeltje’. Dit muntje gaf mij een gelukzalig gevoel en deed me weer even denken aan vroeger. Hoe fijn zou het zijn als je hiermee zou kunnen pronken door het als een sieraad te dragen? Samen met Anurang ging ik aan de slag tot we bij het ontwerp van Het duppie kwamen. En zeg nu zelf: het nostalgische resultaat mag er zeker zijn
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *