Sly Tinker Found by Finders

Treasures From Jamaica

Op avontuur in Jamaica. First of all: best trip ever! Een land vol schoonheid van mensen tot natuur. Tijdens deze reis maakte ik kennis met Joel. Ik was zo enthousiast dat ik meteen besloot om een samenwerking met hem aan te gaan. Het mooie is dat als je een van zijn producten koopt, je meteen een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van zijn art/farm/music centrum.

Kalebas

Tijdens mijn tripje ging ik natuurlijk snel op zoek naar een handgemaakte eyecatcher. “No Alibaba shit” zoals de ‘momma’s’ daar zeggen. Mijn ogen gingen glunderen bij het zien van deze tas. Ik was op slag verliefd! Handgemaakt en een product zo uit de natuur geplukt. Weer een prachtige toevoeging aan mijn collectie met schatten.
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *