Sly Tinker | Treasures From Turkey

Treasures From Turkey

Jaren geleden tijdens een vakantie vol opwinding en avontuur in Turkije, was ik op zoek naar iets unieks. In alle drukte en het geduw van de mensenmassa had ik de moed bijna opgegeven. Totdat ik op het ienieminie edelsmid-zaakje van Ahmet stuitte. Ik keek die dag mijn ogen uit maar nam maar één kleinigheidje mee terug naar Nederland. Tot een paar weken geleden is het bijzondere atelier van Ahmet door mijn hoofd blijven spoken. Het was nu of nooit en ik besloot om het vliegtuig naar Turkije te pakken en naar hem op zoek te gaan. Na een paar dagen gezelligheid, heel wat gesprekken en glaasjes Turkse thee hebben wij besloten om een bijzondere samenwerking aan te gaan.

 
Kokosringetje
In het atelier van Ahmet trof ik een aantal bijzondere schatten aan. Waaronder het kokosringetje. Met een paar kleine aanpassingen hebben we deze omgetoverd tot een prachtige ring. De ring is binnenkort in beperkte oplage in verschillende kleuren en maten te krijgen. 

Tip van mij: Probeer deze eens als pinkring, zo komt deze ring en het materiaal naar mijn mening het best tot zijn recht.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *